K BODU JSME MĚLI HODNĚ BLÍZKO, SMUTNIL KAPITÁN CHOLUPIC REZEK

31.08.2009 15:37


S kapitánskou páskou vede Cholupice do zápasů v přeboru zkušený třiatřicetiletý obránce Pavel Rezek. Zatímco po prvním kole mohl být spokojený, když jeho tým porazil Vyšehrad B 3:0 a sám zaznamenal jednu z tref, tentokrát po prohře s rezervou Bohemians Praha zažíval opačné pocity. „Určitě jsme mohli získat bod, byli jsme k němu hodně blízko,“ řekl po druhém vystoupení Cholupic v přeboru zkušený Rezek.

 

Neměly Cholupice přílišný respekt z ligových hráčů v sestavě Bohemians Praha B?

Samozřejmě jsme vnímali, že tam soupeř takové fotbalisty má. Ale ona to byla pro nás spíš motivace, ukázat se, takže o respektu bych nemluvil.

 

První poločas byl ze strany vašeho týmu opticky lepší, máte stejný dojem?

Řekl bych, že docela dobrá byla od nás tak hodina hry. Pak jsme ale začali nakopávat míče a navrch měl najednou trochu soupeř. Byla to ale otázka proměňování šancí.

 

Brankové příležitosti si vytvořily oba celky. Gól ale nepadl z nějaké vyložené šance, domácí trenér dokonce v nadsázce řekl, že ta gólová střela domácích málem cestou do sítě zamrzla…

Je to fakt. Dostali jsme takový divný gól, dalo by se říct i smolný. Míč tam byl tečovaný. Bylo tam z naší strany trocha smůly. Je to škoda, protože k bodu v tomhle zápase jsme měli docela blízko.

 

Přesto vizitka Cholupic není zase tak špatná, abyste museli smutnit. Po dvou kolech má váš tým na kontě tři body, odpovídá to představám kapitána mužstva?

Vítězství nad Vyšehradem B a tři body, to byl vynikající výsledek. Teď jsme prohráli a jsme samozřejmě nespokojení. Nic to ale nemění na našich plánech, že bychom se rádi pohybovali v klidném středu tabulky.

 

převzato z www.fotbalpraha.cz