Příchody a odchody v cholupickém Áčku

18.02.2010 19:50

Jak už to tak bývá v zimní pauze, otevře se přestupové období, kdy jsou zkoušeni hráči v různých klubech. V Cholupicích tomu není jinak. Kdo by mohl zavítat do cholupické kabiny a naopak, kdo by jí mohl opustit?

    Nejdříve začněme odchody. První kdo odešel z Cholupic je svéhlavý útočník Tomáš Šmějkal. Ten přes nevýrazný podzim, v němž toho moc neodehrál, oděšel na zkušenou do týmu 1.B třídy SK Nusle. Dalším kdo nejspíš opustí řady cholupických fotbalistů je známý cestovatel Lukáš Polák, který se nikdy netajil tím, že by rád zkusil nějakou vyšší třídu. Ovšem po neuspěšných zkouškách v minulých letech ( Vyšehrad, Kladno, Kunice) si to na zimní přípravu zamířil do Vyšehradu, kde již "hrál" (bohužel si tu uvodil vážné zranění nohy- tím svou účast v týmu ukončil) a dále zde působí jako trenér mladších žáků. Uvidíme jestli se Lukáš chytí a bude nastupovat ve třetí lize nebo ho první jarní kolo uvidíme v dresu protihráče Cholupic. Dále bychom neměli zapomenout na hostujícího Zdenka Srbu, z třetiligového Králova Dvora, který se zřejmě na jaře v sestavě A týmu neobjeví. V podzimní části si Zdeněk přetrhl křížový vaz a ještě stále je mimo přípravu. Necháme se ale překvapit, třeba se Zdeněk uzdraví a vedení Cholupic nečekaně šáhne do svého tajemného měšce s penězi, a na druhou polovinu jara se objeví v Cholupicích na hřisti. Posledním hráčem je druhý brankář Tomáš Válek, který nebyl moc vidět a podle našich informacích už nebude krýt záda Martinu Talpovi. Zatím tuto úlohu velmi dobře plní mladičký Michal Franěk z B týmu.

    Po několika odchodech následují konečně i příchody, a to dvou hráčů. První jmenovaný, se začal objevovat na trénincích a dokonce i v samotné přípravě, kde několika brankami ukázal na své kvality při Zimním turnaji v Uhříněvsi. Je jím mladý a velmi šikovný útočník Filip Boháč z Motorletu. Bohužel ho před soustředěním vyřadilo zranění třísel, nyní se už dává dohromady a pokud léčba proběhne bez komplikací, mohli bychom ho opět vidět na hřišti již přístí zápas.

Na závěr máme jeden velký návrat, v podání světoběžníka Luboše Vondry, který se po někalika letech vrací "na stará kolena" zpět do Cholupic. Luboš zde strávil hodně jak úspěšných, tak i těch krušných momentů. Uvidíme jestli se rozhodne v "Cholupičkách" zůstat a svými letitými zlušenostmi ještě více zkvalitnit cholupický fotbal.

Všem odchozím přejeme samozřejmě mnoho úspěchů v jejich nových klubech a hlavně co nejméně zranění.

A příchozím? HEJA HEJ CHOLUPICE SI DEJ, kluci ať se Vám na hřišti i v týmu daří a ukážete nám, že stále stojí za to chodit se dívat do Cholupic na pěkný fotbal a fandit Vám - to platí i pro celý tým :-) !!!